A fashion look from August 2012 featuring shirt sweater, eyelet tank top and madewell skirts. Browse and shop related looks.
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

6 comments

dedebrito
Wrote 4 years ago
Lindo!

ayua
Wrote 4 years ago
@albayin wow! Thank you very much ;)

ayua
Wrote 4 years ago
@bestdressx Thank You :)

kittyfantastica
Wrote 4 years ago
Super cute!

Collections

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Polyvore Indonesia

Polyvore Indonesia

This is a group for INDONESIAN. We just wanna know how many Indonesian people on Polyvore. So just join us! And let's show the world how creative is Indonesia! But if you're NOT an Indonesian, you can still join this group and let's make a FASHION NETWORK. thanks

Fashion Week Polyvore

Fashion Week Polyvore

I promise you the most interesting contests, we will have the most wonderful sets, and I want 100000000000 participants!

Members who liked this

  • amandine-bk
  • hanss
  • belgraviagirl
  • melodebbie
  • annasousa-1
  • xfanficx
  • biahtwilighters
  • openminded-girl
  • japanesegarden
  • stylemeup-649
  • adeerarp
  • bowiegirl
  • zsix
  • skybluchik89
  • fullerflowers
  • gogogosar
  • katjuncica
  • bluejulien
  • glamtaia
  • good-luck
  • yanimj503
  • lil4o2010
  • asia-12
  • annamariiia
  • mossoo
  • lulu-belle-vie
  • agawloch
  • yoyoyoyogangsterbobcat
  • fashion-lady-azra
  • twitchestwins2
  • paula-v
  • shoptillyadrop

More creations by ayua

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×