A fashion look from January 2013 featuring burberry shirt, trench coat and super skinny jeans. Browse and shop related looks.
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

two comments

faridamunthe
Wrote 4 years ago
@yasoo-amin, thank you.. :)

yasoo-amin
Wrote 4 years ago
omg it is lovely

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Polyvore Indonesia

Polyvore Indonesia

This is a group for INDONESIAN. We just wanna know how many Indonesian people on Polyvore. So just join us! And let's show the world how creative is Indonesia! But if you're NOT an Indonesian, you can still join this group and let's make a FASHION NETWORK. thanks

˙·٠•●✿ FASHION CLUB˙✿●•٠·˙

˙·٠•●✿ FASHION CLUB˙✿●•٠·˙

Real beauty shines from within. It's not what you wear, it's how you wear it -- with confidence.

Members who liked this

  • twiddytwiddo
  • bcrbruna
  • yasoo-amin
  • michellehka
  • caterinamazzeschi
  • barbarela11
  • melindairenes

More creations by faridamunthe

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×