An art collage from June 2011

Similar styles

Comments

Post A Comment

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

♔Saudi Arabia♔

♔Saudi Arabia♔

Dear Members GOOD NEWS
Now Your sets are Published Here http://saudiarabiafashiongroup.blogspot.com/
NON-Stop Contests,, New Contest Every 3 days
Welcome Dear New Member
Why Saudi Arabia Group ????
BECAUSE I'm Carrying a ♥LOVE Massage♥ From My Country to Spread it ALL Over The World
I Would love You ALL to Know About My Country
http://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabia
Thanks For Joining xoxo

More clothes please!

More clothes please!

I love clothes! I believe you all love clothes.. so submit sets with clothes only! enjoy..

Members who liked this

  • han-pal

More creations by masil

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×