Happy Belated Birthday dear Salome19.... Wishing you a beautiful year... of promises fulfilled, joys discovered, and dreams come true. Here's a small present for you....Hope you like this set!!:)
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

232 comments

cinderella1122
Wrote 8 years ago
a lovely set to let your mind run free.... a perfect daydream...

luckievickie
Wrote 8 years ago
wonderful!

lucy04554
Wrote 8 years ago
love it!

miefairyland
Wrote 8 years ago
woahhh you are amazing inspirational!!

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Members who liked this

  • evachasioti
  • yenybarriot
  • bridemaiddresses100
  • suburbhater
  • kari-c
  • tuiing
  • cibellevallim
  • amandakirei
  • susan15
  • aravis
  • dagmara123
  • linaelizabethxo
  • rachelk1
  • tamara
  • omgxchris
  • xo-lindsay
  • elena50
  • kayley-joy
  • tistheseason
  • lemonhead
  • totallygirl
  • lolakelley
  • ragdolly
  • keity
  • gossipgiirlxoxo
  • funkygal
  • tallou
  • ahsya
  • luckievickie
  • lucy04554
  • silverstrand18
  • love79

More creations by phoebejuliet

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×