http://www.youtube.com/watch?v=Er_lTXEcOEA&feature=related
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

Post A Comment

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

The Original Urban Flair

The Original Urban Flair

READ RULES before joining!
-city rompers, magazine girls, fashion addicts, runway b*tches, flair up the wazoo!
-show your individuality in sets by displaying a unique approach to dressing.
-street style by you for us!
 
::RULES::
1. no generic outfits... be original (unoriginal sets will be removed. repeat offenders will be removed from the group)
2. keep it clutter free... strictly fashion (no make-up or art collage sets)!
3. fresh... oh so fresh. sets with t shirts and jeans WILL BE REMOVED.
4. keep it EDGY/CHIC/HIP/STYLISH. whatever it is flair it up.

Members who liked this

  • rincess-filth
  • minnnt
  • kri91
  • lifeofedenn
  • pearls
  • miche

More creations by muthiakhanza

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×