An art collage from June 2011
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

4 comments

fikabila
Wrote 5 years ago
awww thanks :"D

whitecollarbunny
Wrote 5 years ago
nice ^^

fikabila
Wrote 5 years ago
thank you :DD <3

amethystea
Wrote 5 years ago
cute :3

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Art (&&) Expression (CONTESTS!)

Art (&&) Expression (CONTESTS!)

Okay Guys, so this group is basically for any of your Art & Expression sets - AND THERE ARE LOADS OF CONTESTS.
So join (&&) enjoy!
Beckaa x

{ Never Stop Dreaming }

{ Never Stop Dreaming }

Open to anyone....enjoy!

ART, FASHION AND EVERYTHING IN BETWEEN!!

ART, FASHION AND EVERYTHING IN BETWEEN!!

This group is for anyone and everyone. Every set is unique in its own way, we accept all!! Art, fantasy, fashion, dolls, steam punk, scenes, vintage, templates, modern ect. ! We want to celebrate eveyone's individual styles!! :)

Contests

♥ 0 R i i G i i N A L ♥ DOLLS

♥ 0 R i i G i i N A L ♥ DOLLS

685 sets from 53 members. Ended 5 years ago.
Submit any of your dolls!! One week..12 winners...no limit

Members who liked this

  • yulias
  • suzisin
  • lavender-am6
  • chen
  • helleka
  • lydiebug
  • missanacreativityinstyle
  • sweetestdownfall
  • ssimonyte
  • jooliyaah
  • fizzpopjuju
  • fleur-d-elise
  • xmurderedlovex
  • salvation
  • valentina-amb
  • hayley-mia
  • lenavandergiet
  • fashionmonsters
  • rasberrypink
  • nyamnyam
  • whitecollarbunny
  • amethystea
  • iuliarulz

More creations by fikabila

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×