Here is the set! :-) I was tagged by @blessingfan13 here: http://www.polyvore.com/house_in_woods/set?id=72982859

Feel free to decline and/or ignore if I tag you. Or respond if I didn't. Don't forget to tag me if you decide to do it…
Rule 1: Always post the rules.
Rule 2: Answer the questions the person who tagged you has written and write 11 new ones.
Rule 3: Tag 11 new people

 My questions:
1. Do you have a pet? If so, what kind(s)?
 Answer- Yes, two dogs. Doberman/German Shepherd (Bucky) and Pomeranian (Chopin)
2: Where do you most want to travel that you haven't been?
 Answer- Ireland, Scotland, New Zealand, and France
3: Where would your absolute dream home be? It can be real or fictional. (loved this question)
 Answer- The TARDIS. :-D But seriously...probably West Virginia.
4: Do you have a bad habit? If so, what?
 Answer- Yes. I talk to myself for long periods of time, and tend to lose track of time, thus making me late for many things. It's a personal weakness, albeit. 
5: If you have one, who is your idol? It can be anyone in this world, real or fictional.
 Answer- Well, this isn't a serious "idol", but if I were to fantasize about someone taking me away (which I may or may not do...;-) ) it would be The Doctor. 
6: Do you like my set? ;-)
 Answer- Why of course!! I loved it how it seems so magical! 
7: What is your favorite sport to play and/or watch?
 Answer- It's a tie between volleyball and basketball.
8: What is your favorite website to vist?
 Answer- This is a three-way tie. Stardoll, Polyvore, and Facebook. 
9: Do you like flying, swimming, or walking better?
 Answer- Walking. Swimming is very fun though. But not for methods of travel. ;-)
10: If you had a magical powers what would they be? (loved this question)
 Answer- I would always answer with the perfect thing, whether it be to someone's loss or victory, whatever I say would be the most encouraging. 
11: What three items must you have on your bedside? 
 Answer- My cellphone (it's my alarm clock), my clock (kind of pointless with my cell phone right there, but it is) and my MP3 player. 

 My questions:

1.) Who is your favorite singer?
2.) What kind of weather do you enjoy most?
3.) If you could be any animal, what kind would you be?
4.) Do you like camping?
5.) If you could travel to any time, which time would you choose?
6.) If you had magical powers, what would they be? (I really liked that one. ;-) )
7.) What person would you like to meet (fiction or non-fiction) in real life? 
8.) What's your favorite film genre?
9.) Favorite television show?
10.) What's your life quote? (only if you have one, of course. ;-) )
11.) Ever had to think of one last question and couldn't, so just asked if you'd ever been in the same situation? :D 

I tag: @cakewalkqueen , @planetlipstick , @cafe-le-psyence , @sleep-is-for-the-weak , @it-s-just-me , @vballnev , @karly-kaye-blessed-by-fire , @autumnleigh , @always-alright , @allisonnnnnnn, @frilly-and-feminine 
and anyone else who wants to do this, even if you aren't my friends list or you see this months after this was published. Make sure to tag me when you are done!

(Sowwies for copying you so much on the text @blessingfan13, but I'm kind of unfamiliar with these tag sets. If you mind, I'll change it. Thanks for tagging me!)
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

4 comments

doctorwroser118
Wrote 4 years ago
@blessingfan13 , Good answers! :-) Thanks, it was when we were driving, and the picture turned out pretty well. Ah..lovely Florida.

blessingfan13
Wrote 4 years ago
Your questions:
1.) Who is your favorite singer?
ANSWER: Hm....Fifth Harmony from X-Factor.
2.) What kind of weather do you enjoy most?
ANSWER: I would LOVE it if it would stay around 73-75 degrees constantly, then warm up to like 90 when I want to go swimming and snow on Christmas. That would be perfect!
3.) If you could be any animal, what kind would you be?
ANSWER: Hm...good question!! Maybe a Dolphin(I love the ocean) or if I can be a fictional animal I would be a mermaid. I would even possibly want to be an owl or a tiger or wolf.
4.) Do you like camping?
ANSWER: I've never been camping, I've been to Yellowstone late at night sitting outside our car when the Elk are making their noises and the stars were out, it felt like camping, but we did stay in hotel that night :P Now, I miss Yellowstone.
5.) If you could travel to any time, which time would you choose?
ANSWER: Early 1900's or 1940's.
6.) If you had magical powers, what would they be? (I really liked that one. ;-) )
ANSWER: Okay, so I'm not going to answer with as much as a thoughtful answer as your's, but if I had magical powers I'd probably want to have the powers of a witch and be able to do whatever I wanted with my powers. If I couldn't have that, then powers over water would be cool.
7.) What person would you like to meet (fiction or non-fiction) in real life?
ANSWER: Do I really have to answer this one? I think you know....The Tenth Doctor! *sigh* If only....
8.) What's your favorite film genre?
ANSWER: Hm...hard question. I like drama, romance, adventure, maybe a little sadness along the way all mixed into one!
9.) Favorite television show?
ANSWER: Doctor Who, Sherlock and Merlin. Sorry, I know that's more than one.
10.) What's your life quote? (only if you have one, of course. ;-) )
ANSWER: Um...my life quote? Hm..I don't think I have one........
11.) Ever had to think of one last question and couldn't, so just asked if you'd ever been in the same situation? :D
ANSWER: Yes, pleanty of times although I don't ask this question I'll try to think of something that may be stupid, but oh well. :-)
 
P.S. Love your new Icon Pic! Its a really cool!

doctorwroser118
Wrote 4 years ago
@blessingfan13 , Aw, thank you so much! I'm glad! It was great fun making it. :-) I look forward to your answers!

blessingfan13
Wrote 4 years ago
Awesome set!!!!!!!! I want to answer your questions and I will when I more time. :-) I love this and I adore your answers!!

Groups

Anything Goes

Anything Goes

Moderated by brooke-elliee & hagridswh0re.. Fun contests and amazing sets! #1 Group on Polyvore! All of our members are soo talented and have an amazing sense of style and fashion. Follow me! Love you all! xoxo brooke-ellie

Revamped

Revamped

Fashion and ART contests

Let’s Talk Fashion 👛💄👠👒

Let’s Talk Fashion 👛💄👠👒

Welcome to my group Let’s Talk Fashion (ex-Fashion-your biggest passion)
It’s open for all so feel free to join
For cooperation PM me or contact me at vict0ria_18@hotmail.com

POLYVORE 4 ALL

POLYVORE 4 ALL

Welcome! Here you will find fashion of different countries, languages​​, cultures and peoples. You can explore cultures that you did not even know it existed or talk with a person from a country far away with whom you have so much in commom. Polyvore is this: done for us and depend on us .. Let's show our individuality in collectivity.Let´s leave our mark in the world .. All cultures, fashions, styles, all people are welcome! Contests for all, all week.
 
Enjoy!
 
***
 
Seja bem-vinda(o)! Aqui você encontrará a moda de diversos países, linguas, culturas e povos. Você poderá explorar culturas que nem imaginava que existiam ou conversar com uma pessoa de um país tão distante com gostos tão parecidos com o seu. O Polyvore é isso: feito por nós e depende de nós.. Vamos mostrar nossa individualidade na coletividade. Deixar nossa marca no mundo. Todas as culturas,modas, estilos e pessoas são bem vindas! Contests para todos, todas as semanas.
 
Divirta-se!

Members who liked this

  • warriormaiden
  • anne-irene
  • blessingfan13

More creations by doctorwroser118

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×