A fashion look from May 2011 featuring white v neck dress, black chunky heel sandals and leather crossbody handbags. Browse and shop related looks.
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

Post A Comment

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Polyvore Indonesia

Polyvore Indonesia

This is a group for INDONESIAN. We just wanna know how many Indonesian people on Polyvore. So just join us! And let's show the world how creative is Indonesia! But if you're NOT an Indonesian, you can still join this group and let's make a FASHION NETWORK. thanks

Contests

Mother's Day Makeover

Mother's Day Makeover

1,951 sets from 1,323 members. Ended 5 years ago.
Show your mom how much you appreciate her by styling a special outfit just for her.

Members who liked this

  • ellytavi
  • verielle
  • haus-of-helen

More creations by kloverine

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×