Драга Каја,ти испраќам безброј топли прегратки и бакнежи, и шише од најубавото вино од Македонија,ти посакувам многу здравје,многу среќа и љубов, и љубов и љубов...Да ми бидеш секогаш весела, млада и прекрасна...
 Среќен роденден 
 од се срце 
 Жаклина...
Show all items in this set…

Similar Styles

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×
About