Dear queen g ♥, this is a set for you! Thanks for the lovely that you've made for me! Please view her set,
http://www.polyvore.com/smile_because_have_no_idea/set?id=12649812

Polyvorians, please join my group! Thank you=)
http://www.polyvore.com/picturing_people/group.show?id=73567

A contest's being held: Picturing People's 2nd Contest: Pale and Soft Colors
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

35 comments

polky
Wrote 6 years ago
beautiful dress! love

hats1941
Wrote 7 years ago
Cool, love it!!

sunshinee
Wrote 7 years ago
that's sooooo pretty.. =)

kyanna-the-parana
Wrote 7 years ago
gorgeous set !

Collections

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

?PolyQueens?

?PolyQueens?

.♥♥...4 all the ADDICTED to Polyvore PolyQueens!! Enter all of your AMAZING sets, meet good FRIENDS, CONTESTS, win TROPHIES, member SPOTLIGHT & more!!! Welcome my dear PolyQueens!!!♥♥

Contests

go for it.

go for it.

4,762 sets from 142 members. Ended 6 years ago.
NO LIMITS - NO CRITERIA - NO JUDGING
 
anything & everything.
winners chosen by you guys!
 
<3 enjoy.

Members who liked this

  • myamazingrydelisnotatthedisco
  • jaclinartfan152
  • not-the-average-girl
  • jaclinartfan53
  • gorillalady13
  • jaclinartfan307
  • jaclinartfan250
  • jaclinartfan65
  • jaclinartfan200
  • jaclinartfan180
  • jaclinartfan260
  • jaclinartfan202
  • jaclinartfan304
  • jaclinartfan303
  • jaclinartfan64
  • skydolphins45
  • jaclinartfan230
  • horselane
  • jaclinartfan61
  • jaclinartfan301
  • nancythepanda
  • hannahbrown-i
  • nicollefowler
  • linz5820
  • tangledinmyheartisthesongyousing
  • sarcastic-specxy
  • slowlycommittingsin
  • sheiladenada
  • anditalipgloss
  • courtney3146
  • mon-ami-louis
  • fffreaky

More creations by irenedaniellapakpahan

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×