Happy Birthday dear Natasha11... With prayers and loving wishes on your Birthday that God will bless you with all the love and joy you deserve. Have a blessed and beautiful Birthday.....
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

329 comments

styln
Wrote 6 years ago
Sweet!

clapclap
Wrote 6 years ago
my fave set from your acc!! :D

ellen-hilart
Wrote 6 years ago
Hello again dear Phoebe! When I first started here 2 years ago, I didn't always remember how polyvore worked & did not always "favorite" the sets of the members that I admired. So I'm doing it now - as they say, better late than never!!

tnya
Wrote 7 years ago
gorgeous!

Collections

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Members who liked this

  • yenybarriot
  • bohemianrhaps0dy
  • bridemaiddresses100
  • ariadadadadaria
  • pandorasvase
  • julissag
  • lookhunting
  • ginger
  • moefish
  • littlemisssunshine3
  • aseel-96
  • styln
  • katekrivosheeva
  • fashionburbia
  • lovemackenzie
  • chicmaven-dc
  • marale23
  • amy13
  • viv-fortuna
  • karasix
  • oceanangel
  • fashionfungi
  • flor-valenzuelamota
  • nysh
  • mery-sunflowergirl
  • juvenio
  • lilebear
  • vanjazaric6886
  • clapclap
  • bullygrrl
  • lovere
  • egymnast5

More creations by phoebejuliet

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×