A fashion look from October 2008 featuring purple dress, t shirt and earring jewelry. Browse and shop related looks.
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

9 comments

chiaraz
Wrote 8 years ago
very nice

ibadsobad
Wrote 8 years ago
cute shoes

izyanrosli
Wrote 8 years ago
i love this!

lapin
Wrote 8 years ago
cool

Groups

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Struggling Good Night Monkey

Struggling Good Night Monkey

this group is for girls who don't make distinctions between the general free spirit categories---bohemian, hippie, hipster, space cadet, grunge. we use it all to our liking.

Follow your instinct

Follow your instinct

We don't follow rules, we know what's happening and what's in fashion, but we are vanguards, we are the next "it" and create with our own personality.
So you should follow your instincts and do what you want to.
Feel free to submit any FASHION sets.

Members who liked this

  • grazibella
  • jlin
  • sweet-mary
  • yungmola
  • nakedshoes
  • katrinemarie
  • sugarblisters
  • chiaraz
  • audet1
  • izyanrosli
  • lapin
  • rasberrypink
  • katikadiva
  • adorationsofahalfalivegirl
  • hennie-henne
  • shira12
  • lou-p
  • evelyn1
  • seaweedlungs
  • olinie
  • constanceandasilentface
  • blackmint
  • inesss
  • vi-kky
  • sincerelyjules
  • weoui
  • liibtonme
  • bylisakaffeeclutch
  • jacque2
  • mj175
  • ronniekins
  • dazedorsomething

More creations by syarina

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×