A fashion look from November 2012 featuring cotton jersey, stretch trousers and suede slouch boots. Browse and shop related looks.

Similar styles

Comments

Post A Comment

Groups

everyone on polyvore.

everyone on polyvore.

Biggest and most popular group on Polyvore, EOP is the group to join if you want your sets featured and seen.
Email-JustNadiya@yahoo.com
http://www.polyvore.com/glamour/group.show?id=3171

Fashionable Beans

Fashionable Beans

Hey guys!!!! I've been thinking about having a group recently. And now I did it. This group is for crazy people - and fashionable, of course. I bet you'll have much fun here... A super funny group!!!!

Hungary

Hungary

Sziasztok!
Csináltam egy csapatot csak magyarok számára, szóval ha van kedvetek megmutatni a többieknek a szettjeiteket, akkor csatlakozzatok! Sok verseny indul, és az alkotásaitokat is többen fogják megnézni, na meg persze lájkolni, kommentelni. Várok mindenkit, akit érdekel! :)))

Magyar frpg-sek "játszótere"

Magyar frpg-sek "játszótere"

Mindenki elméje egy hatalmas játszótér, ahol rendre kitombolhatja magát karaktereivel... persze, minél többen teszik ezt egyszerre, annál jobb. Ha te is gyakorta tombolsz a világháló fórumos játszóterein, szereted megalkotni karaktered öltözetét egy-egy alkalomra, vagy csupán egy játék erejéig, esetleg "szettet" készíteni egyik másik fontos momentumáról a virtuális életének, akkor itt a helyed! :)

Members who liked this

  • szansza
  • karineminzonwilson
  • kaliam

More creations by jucus94

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×