A fashion look from January 2009 featuring sleeveless dress, hand bags and party jewelry. Browse and shop related looks.

Similar styles

Comments

one comment

yenybarriot
Wrote 8 years ago
:)

Groups

We all have our own style

We all have our own style

This group is to show that you are proud of your own style. You couldn't care less of what others think and you dress to impress yourself!
 
♥❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿

POLYVORE ADDICT!

POLYVORE ADDICT!

This is for all the people out there that are POLYVORE ADDICTS! You can submit any set in this group, but each time you submit a set try to comment one to so this way all are sets can get commented! :D Plz tell your conatct to join this group! I cnt comment every1's sets but i will try my hardest.....

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Members who liked this

  • shadowofday
  • letterbomb
  • sweet-mary
  • styleismymiddlename
  • amellohoyy
  • michikoagittac
  • sagelee
  • tanalicious
  • jetavenue
  • vechernyaya
  • miss13
  • andikadas
  • karineminzonwilson

More creations by yenybarriot

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×