A fashion look from June 2009 featuring beige t shirt, straight skirt and vintage jewellery. Browse and shop related looks.
Show all items in this set…

Similar styles

Comments

one comment

noviii
Wrote 7 years ago
sweeeet !

Groups

We all have our own style

We all have our own style

This group is to show that you are proud of your own style. You couldn't care less of what others think and you dress to impress yourself!
 
♥❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿♥ ❀✿

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Members who liked this

  • katiemcqueen
  • colorlessly-rich
  • mateia
  • whowhatwhore
  • noviii
  • alexia-zoe6
  • otokbrac

More creations by danielatumbelaka

Love this look? Get more styling ideas

Continue
×